DenizSayerr Beyzagunes doktorum 3 saate emzir dedi ama ben ağladığında emziriyorum oda zaten hep gece uyumadığına sürekli memede emiyor
melegim71 Beyzagunes nezaman isterse o aydaki bebek acligini bilir ac olsa uyanir sakun uyandirmayin uyku gerilemesi yasarsiniz benim kizim 2 ay 11 gunluk gece 1 kere kalkar hercocuk farklidir
3MelekAnnesi3 Beyzagunes en en en fazla 3 bucuk 4 saat bekle kalmazsa al emzir uyandırmadan geri yatır rüya ögünü gibi olur zaten meme gelince acar agzını
Bebegimm1 Beyzagunes Aç olan bebek uyumaz uyanir bebeginiz buyumus kendi acikmasini bekleyinn hem sizde artik dinlenin bana doktorum 1 aylikken gece kaldirma kendisi uyanir demisti aksam karnini doyurduysam sabah acikirdi uyanmak icin
Beyzagunes melegim71 Dün gece 23:30 da uyudu sonra ben sabaha karşı 4 gibi uyandım biraz emzirdim ama uykuluydu çok emmeyip tekrar uyudu sabah 7:30 da ağlayrak uyandı yani ben gece kaldırmasaydım gece 11 den sabah 7 ye kadar acıkmaması anormal değil mi
Gizemisss melegim71 nasıl mastit olmuyorsunuz öyle. Ben şuan mastit oldum cok korkuyroum. Şuan 20 günlüğüz. Ama daha sonra emzirmezsem yine olur diye korkuyorum açıkçası😢
Angelangelll Beyzagunes iki 10 da felan emiyoruz sonra saat 3 gibi uyku arasında emziriyorum. Bide sabah 8 gibi uyanıp emiyor. Uykuda önemli uyku düzenini bozmamaya çalışıyorum kilo alımıda iyi olduğu icin
S2021S Beyzagunes bebeşim uyandıkça canım.. Sarılık riskimiz bittikten sonra o istedikçe emzirdim sürekli 🌺
Beyzagunes Dün gece 23:30 da uyudu sonra ben sabaha karşı 4 gibi uyandım biraz emzirdim ama uykuluydu çok emmeyip tekrar uyudu sabah 7:30 da ağlayrak uyandı yani ben gece kaldırmasaydım gece 11 den sabah 7 ye kadar acıkmaması anormal değil mi
melegim71 Beyzagunes oyle cok bebis oluyor ama oylr dusunme 11de yatip 12de yatip 6 7 kadar uyuyan var o ilk dogsn olsa olurda sorun artik sorun etme bence uysndirmada ha gecr emzirmen guzel olur sutun artar degeri yukselirde kalkkiyorsa zorlama
Gizemisss Beyzagunes nasıl mastit olmuyorsunuz öyle. Ben şuan mastit oldum cok korkuyroum. Şuan 20 günlüğüz. Ama daha sonra emzirmezsem yine olur diye korkuyorum açıkçası😢
melegim71 Gizemisss sizinki dahacok kucuk ben ozamanlar 1 saatte kalkardim 2 saatte en gec kızım kalkardi kendu simdide kendi kalkar ama mastit olmadim cok sukur 3 saatin sonunda goguslerimi agirlasmis sızlama gibibagri hissederim emince gecer hemen rahatlar gogusum 😊😊