Ebrualimolla Doğumdan sonra suttum gelmedi ve bebeğime hazır mama vermeye başladım. Mamayı hazırladıktan sonra kac saat tutabiliriz, kac saat icinde vermemiz gerek. Dişarda falan yakalanırsak, bilgisi olan anneler varsa yardım edebilir mi
Mom4565 Ebrualimolla Beklemiş mamayı hiç Bir şekilde vermeyin 10 dk da beklese vermeyin dışarı çıkarsanız da termos kullanın
Bebegimm1 Ebrualimolla Maksimum 1 saat icinde veriyorum 1 saati bile beklemeden dokuyorum taze yapiyorum.disari cikarken de kucuk termoslar var ondan alin birde kucuk mama kaplari var plastik ben o sekilde disarda yediriyorum mamasini rahat oluyor.birde biberondaki mamayi tekrar isitmiyorum petekler de yaniyr bazen petegin ustune birakiyordum ilik sekilde veriyordum
Honey_mom Canım mama biberonda bekletmek hiç sağlıklı değil kokusundanda anlarsınız hemen bozuluyor🙃 https://www.e-bebek.com/babyjem-katli-toz-mama-kabi-p-bjm-35459002/ böyle birşey alabilirsin benim var elim ayağım cok rahat oluyor. Suyunu temosda hazır bulundur biberona dök bu kabdanda direk boşaltabilirsin çok kullanışlı oluyor🥰
Tugbakivanc Ebrualimolla mama üzerinde yazıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam bir saat kadardı. Bekletmeyin demişler ama bazen bekliyor insan hemen atamıyor mamalar çok pahalı zaten mi ben de çok dökmüştüm saati geçti diye. Allah kolaylik versin. İki aylıkken emzirme danışmanlığı aldım da maddi manevi rahat ettim 🌸