Esilam14 4 buçuk aylık bebeğim balgamm sokemiypriz prospan şurup kullanıyoruz ama ise yaramıyor doktor başka şurup yazdı ama onda eczane depolarında bile yok 😓
zeynepmommm Esilam14 kızomda 4 ay 22 günlük kaç gündür ayno sebebten yakınıyoruz dolven verdı dr çok iyi geldi ama ben de 3 eczane gezdim bulabilmek için ama neyseki geçirdi resmen kızım balgamı çıkarmak için işkence çekiyordu
Bogaannesi Esilam14 2 gundur bizde aynıyız 🥺🥺🥺 daha once peditus kullanmistik az once doktorumuzu aradik tekrar peditus verin muayneyede mutlaka getirin dedi🥺
Turuncuanne Esilam14 2 yaşında oğlum da 5 gündür öksürük ateş bi türlü geçmedi beni de hasta etti yeni doğum yaptım bebeğim de balgam yapmış boğazında zor nefes alıyo 😔 allah hepsine şifa versin inşallah 🙏🏼
Bogaannesi Bogaannesi peditus 6 yas kucuklere verilmemektedir deniliyor herkes ole diyor internettede oyle yaziyor ama doktorumuz onu vermisti burun tikanikligi vs icin. Yani kullanan bi cok annede var bebeklerine 🙄
Esilam14 Bizede peditus ve sekrol verildi ama sekrol eczane depolarında bile yokmuş yavrum artık oksururken tıkanıyor zor nefes alıyor