Monkomonko Bebeklerinizi dışarı çıkartırken nasıl cıkartıyosunuz battaniye veya kışlık tulum? eger tulumsa önerebileceginiz model varmı
Mommqueen Monkomonko tulum giydrmıyorum ama var tuylumumuz çok sopumadgı için havalar sherpa mont penye şapka altınada kalın bi eşoföan giydryorum şuan daha doğuklarda içine çok kalın giydrmcek sekilde tulum giydrcem montumuzda tulumumuzda carters marka
Monkomonko İki aylık daha mont olmaz diye düşündüm ama dediğiniz markaya tuluma bir bakayım çok teşekkür ederim 🌸
Serife00 Monkomonko 2 aylık ise astronot montlar çok güzel ben kızıma mayoralin tulumunu almıştım ek olarak battaniye hava şartlarına göre ayarlarsınız
Monkomonko Serife00 650 liradan başlıyor tulumları baya pahalı ya yani uzun bi süre giyemiyorlar hemen büyüdükleri için daha uygun şeylere bakıyorum 😅yinede teşekkür ederim ♥️
Serife00 Monkomonko aynı marka olmasına gerek yok tabi ki lcw den alabilirsiniz bende bu sezon ordan almayı düşünüyorum 😊 önemli olan astronot veya mont hangisini tercih edeceğiniz 🌺