Birprensesannesiii3850 Herkese iyi geceler hanımlarr🌸 Bebeğik 6.5 aylık kabak patates havuç muz elma armut yumurta sarısını denedim. Yazdigim Meyveleri karistirip püre halinede getirdim ama baska neler yapabilirim tecrübeli anneler yardimci olursa sevinirim🌸
Deletedmom27337 Birprensesannesiii3850 evde ne varsa mevsime uygun herşeyden denettim ben. Tadımlar bitince kahvaltılara ve öğüne başla dedi doktorumuz. Kendimize ne yemeklik alıyorsam onunda bebeğe uygun tarifler bulup yapıyorum.
Zeynep_lina Birprensesannesiii3850 bunları nasıl verdin mesela patates çok katı boğazına yapışır hepsini yoğurtlamı karıştırıp verdin
Laden Birprensesannesiii3850 merhaba annemiz, tarif dünyası köşemize de bakabilirsiniz❤️ https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/saglikli-sebze-pureleri/
Birprensesannesiii3850 Zeynep_lina patatesi elimde ezdim iyice küçük küçük verdim su da verince bi sknti yasamadim. Kabak ezdim ama sevmedi çorba olarak yaptim verdim kabak patates havucu suda haşladim blendirdan gecirdim çorba gibi yaptım öyle verdim
Srhtzlyh Birprensesannesiii3850 ayına uygun sebze ve tahıllarla çorbalar yapabilirsin internette birçok tarif var 😊 evde labne yapıp verebilirsin. Seçenek çok aslında