esilamerveker İyi geceler 🙋🏻♀️ Anneler siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Kızım meme dışında asla uyumuyor. Gündüz uykularında bile. Bende su kendi kendine uyuyan bebekler gibi olsun istiyorum 🤣 var mı önerisi olan
Derinnnnnm esilamerveker iyi geceler can8m benim bebegim de 9 aylik saat 10 da gece uykusuana yatırdım ve simdi uyandı oyun istiyor alkış yapıyor bagryoe uykumuz berbat durumda uyku düzeni vardı şuan yok canım günde kaç kere uyutiluyosun düzeniniz nasıl acaba
[silindi] Benim kızımın bi kuzusu var birde pedagogların bebekler için önerdigi uyku ninnisi 5 dk içinde uyur eger mizmiz olursa karnı aç altı kirli vs bi derdi var demektir @esilamerveker
[silindi] esilamerveker 9.5 aylık yani 4 aydan sonra başkadık 4 aydan oncede gazı yoksa cok kolay gecerdi uykuyaa
[silindi] esilamerveker 9.5 aylık yani 4 aydan sonra başkadık 4 aydan oncede gazı yoksa cok kolay gecerdi uykuyaa
Happyhan Derinnnnnm benimde bebegm 9 aylik uyku problemi artar oldu gunde 3 kere uyurdu simdi bir yada iki kere uyursa anca uyuyo ve ona ragmen 10 11 de anca gece uykusuna daliyor cok yoruldum
esilamerveker Derinnnnnm bizim uyku düzenimiz daha bozuk 🤣 gündüz bazen bir kere uyuyo bazen iki kere bazen hiç uyumuyor 🤣