Bogaannesi 6 aylık bebegimin burun tıkanıklığı öksürük hırıltı ve balgamı var. Doktorumuz bi ara burun tikanikligi icin peditus vermisti , simdi hıriltıya oksuruge burun tikanikligina peditus versem bsey olurmu ?????
Devrimaydaliya Bogaannesi sadece burun tıkanıklığı deseydin ver derdim ama hırıltı ve öksürük varsa getir canım doktora Allah korusun ciğerlerine iner zatürre çevirir çocuk
Berilinannesi_ Bogaannesi Peditus şurup iki yaşından önce verilmiyor verilirse 1 yaşından sonra 1 çay kaşığı diye biliyorum doğruysa tabi. Bizim eczacımız öyle demişti 6 aylık bebeğe olur mu? Bu aralar öksürük çok yaygın bence de bi doktorun görsün derim çok geçmiş olsun ♥
Aselduhakorkmaz Bogaannesi her doktor farkli bisey soyluyor devlet hastanesindeki doktor peditus verdi.saglik ocagindaki doktorumuz 1,5 yaşinda 6 yasindan kucuklere peditus kullanmayin dedi
Bogaannesi Berilinannesi_ bugun basladi bayram nedemiyle oglene kadar doktorlar ve aşşırı yogundu peditus verdim mecbur rahatlatr diye 🥺 yarin goturucem kesin tesekkur ederm ❤
Zhekelem Bogaannesi Bogaannesi 3 aylık bebeğim de balgam öksürük olduğu için doktorumuz verdi çay kaşığıyla veriyorum sabah akşam
Bogaannesi Aselduhakorkmaz evet ya interneettede verilmez yaziyo bazi sayfada bazi sayfadada verilir diyo. Uff
Aselduhakorkmaz Bogaannesi evet cok kafa karistirici. peditus benim.bebegimde aşiri terleme yapti oturdugu yerde bile su gibi oluyordu biz hemen kestik ilac kullanmayi.
Aslmra80 Bogaannesi peditus şurup ve 6 aylık bebek bence kullanmayın benim kızıma da yazmıştı 6 aylıkken doktorun biri hiç düzelmedi başka doktora götürdüm kızdı bunu nasıl yazar bu küçük bebeklerde verilen bir şurup değil ve nöbet geçirmemiş iyiki dedi
Aslmra80 Bogaannesi ve biz bir kaç gün kullandık kızım bağıra bağıra çatladı artık hastaneye getirdim doktor bize bunu söyledi