Bahar23 Kızlar gezmeye giderken nasıl sütyen tercih ediyorsunuz emzirme sütyeni göğüsleri sarkık gibi gösteriyor diğer sütyenlerle de emzirmek zor oluyor siz nasıl tercih ediyorsunuz
Deletedmom115 Bahar23 Ben emzirmeden önce destekli kullanırdım sonra haliyle emzirme sütyeni aldım ve çok rahattı bir süre sonra dediğin gibi toparlamadı yine destekli takayım dedim bu sefer oğlum yanaşamadı bende rahat edemedim
Kuzumveben Bahar23 aynen emzirme sütyenleri sarkık gösteriyor bende kendimi emzirme sütyeninin içinde hiç iyi hissetmiyorum eskiden destekli sütyen takardım şimdi emzirdiğim için desteksiz normal sütyenlerden takıyorum 6 ay 21 günlük bebeğim
Gzd Bahar23 sporcu sütyeni diye geçen yarım atlet tarzı sütyenlerden kullanıyorum hem rahat hem toparlıyo
Neslihankarabal Bahar23 toparlayıcı sudyen kullanıyorum. Emzirme sütyeni lohusa iken kullandım daha da kullanmadım şahsen
Deletedmom115 Bahar23 Ben şimdilik tekrar emzirme sütyeni kullanıyorum bakalım sütten kesene kadar böyle devam edeceğim herhalde
Kuzumveben Bahar23 kac aylik bebegin canim ben alistim hemen kopcasini acip önden emziriyorum rahatim yani
Bahar23 Kuzumveben siz önden açmalı mı kullanıyorsunuz benim de aklımda o vardı kolay olur mu acaba bebeğim 3 aylık
Kuzumveben Bahar23 önden açmalı derken normal sütyenler varya sütyen askısı takma yeri bi önde var bi arkada klasik olanlardan kullanıyorum 6 ay 21 günlük bebeğim alıştım yani hiç sorun olmuyor
Neslihankarabal Bahar23 arkasını açıyorum ve oyle emziriyorum. Zaten yeteri kadar ek gida yediği için cok zorlanmıyorum açıkçası. Cok nadir toparlayıcı sporcu sütyeni kullanıyorum ama genelde toparlayıcı
Kuzumveben Bahar23 öyle belirli bi markasi yok canım ic camasar magazindan almistim sendr bedenine uygun olanindan bi tane al denersin en azından
ftmnrt emzirme sutyeni dedikleriniz bez olanlar mı acaba? bende emzirme sutyeni kullanıyorum kaplı olandan normalde kullandıklarımdan farklı değil dantelli falan normal sutyen gibi sarkık da göstermiyo baya rahat ettim ebebekten almıştım
Ayseciginannesi Bahar23 ben normal bildigin silikonlu sutyen kullaniyorum asla penye veya emzirme sutyeni kullanamam , gogusler sekilsiz duruyo. Benim icin gayette koley oluyo emzirmek , dogum yaptim yapali hep normal kullandigim sutyeni kullandim.