Mmomm Nurgrvn 6 aylıkken 7.500 idi oğlum, ama takılmamak gerek bunlara sağlıklıysa sorun yok bazı bebekler yapısal olarak maalesef hiç bir zaman tosun gibi olmuyorlar 😄
BirDemet Benim bebeğimin reflüsü ve alerjisi var, üstüne üstlük de iştahsız bir bebek. Bu sebepten kilomuz alt sınırdan gidiyor. Maşallah bazı annelerin minikleri 8 kilolarda geziyor. Aman sağlıklı olsunlar da boy kilo takılmamak lazım çok 😊
AliKuzey12 Nurgrvn kafasını hatırlamıyorum suan gercekten cok minik doğmuştu bebegim suan cok iyi allaha sükir
Burculiceee Nurgrvn Çok merak ediyorum kilosunu ve boyunu kçdoktıra gidince öğrenicez inş 2 3 gün kaldı 😁
Kuzucukumsu Nurgrvn benimki 6 aylık değil ama.. karşılaştırmaya yönelik böyle sorular pek normal değil. Çocuğunuzun kilo boyunun normal olup olmadığını merak ediyorsanız persantil tablosundan bakabilirsiniz
Mervee59 Nurgrvn 6 aylık değiliz daha ama bence bunlara takılma sağlığı sıhhati iyise kiloya boya okadar bakma her bebek farklı çünkü 🙂
Kuzucukumsu Nurgrvn tamımadığı kişiye sen diye hitap etmek en sevdiğim seviye maşallah size.. aynen devam edin beni de görmezden gelin