Miniktavsan Kızlar merhaba. Bebeğim 33 günlük. Bizim hiç gaz problemimiz yoktu cok uslu Bi bebeğim var uyanır gözlerini acar öyle bakar kendi sakinlesir normalde. Benim gaz sancım vardı dün. dünden beri uykusundan aglayarak uyanıyo ama normal Bi ağlama değil yırtıyor kendini bacaklarıni kendine cekiyo ıkınıyo uykuya dalamıyo tam uyutuyorum yine aynı sekilde uyanıyo gaz mı ne anlamadım kimyon ver diyorlar bana akıl verin sabaha kadar uyumadı aksam oldu yine uyumuyor
MucizemGeldi Miniktavsan sen üsüttün sanirim onada gecti, kimyon hic kullanmadim ama banada demislerdi
bayb1 Miniktavsan ben kullanıyorum kızım 42 qünlük kimyon tohumu alın aktardan bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyun bir çay kaşığı bebeğinize verin qeri kalanını kendiniz için sütünüzden de qeçer iyi qeliyo
Lilium Miniktavsan geçiş dönemlerinde oluyor arada korkmayın, gaz sancısından oluyor diye biliyorum, emzirdikten sonra gazını çıkarın her seferinde
Miniktavsan MucizemGeldi baska bişey mi nesi var anlayamıyorum bacaklarını karnına cekiyo ıkınıyo diye gaz diyorum ama aglayarak uyanması sürekli huzsuz olması.. Uyumaması.. 😣