Esen_grbzz Merhaba hanımlar doğum yapalı 5 gün oldu bebeğimin göbek bağı neredeyse düştü düşecek sizler göbek bağı düştükten sonra oraya ustune bisey koydunuz mu?
Sedakcby Esen_grbzz temiz tutun ve normal bezini bağlayın. Ben ince tülbent tarzı bez koymuştum üstüne temiz olduğunu bildiğiniz yani. 1 2 gün koydum sonra normal açık bırsktım
Adaduygu Esen_grbzz temiz tutun ben bebek bezinin o kismini katladim ustune getirmedim sadece atleti vardi zaten yenidogan bezlerinde o kizim biraz daha kisa oluyor
MyEternalLoveNoyann Esen_grbzz bizim dip kısmı tam kurumadigi için doktorumuz yaktı üzerine minicik bı gazlı bez kapattı yarın çıkar dedi o şekilde yaptık sonrada bişey kapatmadik zaten
Esen_grbzz Adaduygu zaten dustukten sonra banyo hemen yaptırmıyor lar galiba bende öyle yaparım cok sagolun😊
Adaduygu Esen_grbzz banyo yaptirdim ama o kisma mumkun oldugu kadar su degsdirmemeye calistim sonrasinda da hemen temiz bir benzle kuruladim
[silindi] Esen_grbzz ben h birşey koymadım bez denk gelmesin diye çaba sarf ettim 2 gün sonrada yıkadık bebişi
Bebegimm1 Esen_grbzz hayir koymadim hava almasi daha iyi olur.doktorun verdigi fıs fısı bi kac gun daha kullandim o kadar
Purpura26 Esen_grbzz Hiçbir şey koymadım. Hemşirelerde öyle bir şey söylemediler. Düştükten ertesi gün banyosunu yaptırdık