Betussscyhn Merhabalar bebeğim 4 aylık bebeğim var ve bronşit oldu ilk bebeğim daha da ilerlemesini istemiyorum ama ek gıda almadığı için bişey veremiyorum bu durumda bilgileri olan var mı ilaç kullanıyor ama ben hızlandırmak istiyorum
aselliyam23 Betussscyhn benim bebeğimde 4 aylık kuzum yaklaşık 10 gündür öksürük hırıltı balgamı var doktor antibiyotik öksürük şurubu yazdı ama hala geçmedi ortada büyük salgın var Rabbim bebislerimizi korusun hepsine şifa versin inşallah 😔🌸
gurbetkusuuu Nasıl anladınız bronşit olduğunu benimde bebeğimde hırıltı var ama balgammi bronşit mi emin olamıyorum
Betussscyhn gurbetkusuuu doktora götürdüm bronşit başlangıcı dedi ilaç verdi hava verdi ama çok balgamı var ve nefes almakta güçlük çekiyor üzülüyorum
Betussscyhn gurbetkusuuu bir sürü şey duyuyorum yok bal ver ıhlamur ver pekmezle tereyağı ez ver ama ek gıda almıyor korkuyorum
gurbetkusuuu Bedihimm ah canım bizde gittik dün doktora bizde balgam dedik dedik bronşit çıktı 🥺 herkese geçmiş olsun
gurbetkusuuu Betussscyhn yok canm bal falan verme sakın digerlerinide verme ama ıhlamur biraz verebilirsin çok az biraz göğsü rahatlatıyor
Betussscyhn aselliyam23 evet canım öyle sağolasın geçmiş olsun sana da sadece ilaçları mı kullanıyorsun başka bişey veriyor musun birde doktor bana antibiyotik vermedi belki çabuk geçerdi verseydi
aselliyam23 Betussscyhn valla ben kullandığım halde geçmedi hala daha çok küçük aslında ben verme taraftarı değildim ama doktor ciğerlerine iner önlem amaçlı baslamani tavsiye ederim dedi daha çok küçük o ysden bal ıhlamur falan veremiyorum doktorlar ön görmüyorlar herkes farklı tabi kullanan illaki vardır ama bence çok erken bal zaten 1 yaşına kadar verilmemeli sanada vermemeni tavsiye ederim