tontisbebegim Merhabalar anneler, 10 ay 9 günlük bi oğlum var kafasında tepe kısmı tırtıklı geliyor nasıl anlatsam bilmiyorum ama bıngıldağı şişmiş olabilir mi? Hastane uzak diye tecrübeli varsa buraya sorayım dedim? Hastanelik birşey mi yoksa normal mi😢
2minosprenses tontisbebegim benimde kiz 10 ay 21 gunluk bingildak sanki kafa tasindan azcik sismis gibi normalmi acaba bi doktora gitsemi 🧐???
Birceninannesi tontisbebegim merhaba bize doktorumuz düşme durumlarında bıngıldak şişmesi olursa hemen hastaneye getirmeniz gerekir demişti. Herhangi bşy oldu mu düşme vurma gibi
pandemibebegi tontisbebegim Tırtıklı olması farklı şişmesi farklı aslında. Bazen susuz kaldıklarında bıngıldak çöküyor ve kenar kısımları yani dediğiniz o tırtıklar daha çok belli oluyor baya ele geliyor. Öyle birşey mi acaba?
Hellolo Kızlar ya burdan kimse birşey yapamaz ki en kötü bi sağlık ocağına götürseydiniz keşke ihmal etmeyin uzak filan umursamayın bir götürün birley olmaz diye birley yok bebek bu her ihtimal göz önünde bulundurulmalı çok geçmiş olsun
tontisbebegim Hellolo normal mi değil mi diye sorduk zaten normal değilse götüreceğiz. Ben şimdi fark ettim sabah farketsem kapının önünde sağlık ocağına indirirdim hemen
Hellolo tontisbebegim sence normal birşey mi sorduğuna göre değil demek ki bıngıldak şişer mi normal bir durum mu sence
Hellolo tontisbebegim ayrıca kötü birley demiyorum hemen götürmelisin herşey olabilir hemen çekmşrmeyn kardeşim ya
tontisbebegim Birceninannesi yok hiçbirşey olmadı ya olsa giderdim de bi sıkıntı olmadığı için şüpheye düştüm ben de
Birceninannesi tontisbebegim anladım bi travma olmadan şişmesi zor gibi. Tabi tedbirli olmakta fayda var doktorunuz varsa ona ulaşıp sorun. Ya da sağlık ocağındaki ebeyle iletişim kurabiliyosanız ona bi sorun araya hafta sonu girdi malum içiniz rahat eder en azından
tontisbebegim Hellolo bıngıldak mı değil mi emin değilim. Belki bu aylarda oluşabilecek normal bi durum olabilir diye yazdım. Allah Allah ya çocuğumu benden iyi mi düşüneceksin? Çattık ya
tontisbebegim pandemibebegi evet ama kenar değil başlaya tepesi. Ama susuz da kalmadı aksine çok içer 😞