Dasaf Kızlar bebeğim 4.ayına girecek bu zamana kadar sadece emzirdim ama 4.ay itibariyle yalnızca gece uyumadan önce ek mama vermek istiyorum kaşık maması önerir misiniz kullanan var mı
Sinemisssss Dasaf kilo sorununuz mu var neden vermek istiyorsunuz hıpp kaşık mamaları var tavsiye ederim
Sedakcby Dasaf daha erken ama gece maması için. Zayıf diye mi vermek istiyorsunuz yoksa doymuyor diye mi.
AlinAda Dasaf Benim bebeğim de 3 aylık aynı sizde ki sorun bizde de var ben uyumadan önce mama verip üzerine emziriyorm yine aynı sürekli. uyanıyor 😀😀 o yüzden hiç uğraşmayın ha illa birşey verecem diyorsanız mama alın bence
Dasaf Sinemisssss yok kilosu için değil ama oğlum gece uykusuna yatmadan önce genelde çok mızmızlanıyor fazla emmiyor zaten bütün gece durmadan uyanıyor 1 saatten fazla yatmaz bende belki karnı tam doymuyordur diye gece yatmadan önce bir kerelik versem mi diye düşündüm
Dasaf Sedakcby yok kilosu için değil ama oğlum gece uykusuna yatmadan önce genelde çok mızmızlanıyor fazla emmiyor zaten bütün gece durmadan uyanıyor 1 saatten fazla yatmaz bende belki karnı tam doymuyordur diye gece yatmadan önce bir kerelik versem mi diye düşündüm
Sedakcby Dasaf bebeğim 8 aylık ve sabaha kadar 7 kere emmek için uyanıyor.. Hiç gece maması vermedim bebde düşünüyorum ama sizin için erken diye düşünüyorum yinede doktorunuza danışın derim.
Moonlightttt Dasaf 4. Ay atağına girmiştir. 3. Ayların son 10 15 günü başladık biz de. Meme reddi, uyumamak için çıldırır gibi sinirle ağlamalar, gece saat başı uyanmalar. 4 ay 6 günlüğüz bu ay böyle geçecek gibi. Açlıktan değil o bence
Moonlightttt Dasaf bir de çok küçük kabız olur bence normal mama olsa neyse de. Annesi sütun yetip yetmediğini anlarsın aslında emmeyi biraktivinda göğsünü sık süt damlası varsa tembel ponçik emmiyordur
Damla6117 Dasaf sana yaptığımı söyleyeyim tabi benim kızım 6 ay 7 günlük önce elmaları küp küp doğruyorum canım nasıl isterse dün mesela elma armut şeftali karışık yaptım neyse doğrayıp buharda haşlıyorum bu smothi blenderları var arzum Shake take ek gıdaya geçicez diye almıştım birinin önerisiyle elim ayağım oldu resmen onda çekiyorum sonra tencereye boşaltıp göz kararı ortalama 2tk irmik ekliyorum bildiğimiz normal irmik kavanozlara koyup vakumluyorum mis gibi püre oluyor hem basit hem ev yapımı hiç gidip hazır alma hem para verme hem içeriğinde ne var belli değil