Minikprenses_1 Selam kızlar somon balığını ilk kez tükettim pekde güzel gelmedi tadı kızımda az yedi.. Siz nasıl yapıyorsunuz birde kalanı ikinci gün yenirmi
Annefasulyesi Minikprenses_1 biz ilk balık tadımına somonla başlamıştık. Ben biraz kekik ve zeytinyağıyla halka halka doğradığım patatesi karıştırıp fırın tepsisine diziyorum. Onlar biraz pişince üzerine zeytinyağı yapıp somonu da patateslerin üzerine koyup az daha pişiriyorum. Benim kızım hala severek tüketiyor. Bir de böyle deneyin naçizane 🤗
Aselsmomy Minikprenses_1 ben mısır ununa bulayıp zeytinyağında kizartiyorum çok güzel oluyo kızımda yiyor yağı çok koymuyorum
Adaababy Minikprenses_1 benim kızım balık yemiyo 11 aylık eğer birazda olsa yiyorsa her türlüsünü yapin bence çok faydalı canm balık ertesi gün verilmez bebişin yemeğini taze ve günlük yap ben her öğün yemek yapıyorm
Deletedmom5284 İkinci gün yenmez Fırında buhar modunda pişiriyorum, üstüne zeytinyağı sarımsak sürüyorum yanlarına patates kapya biber falan
Minikprenses_1 Annefasulyesi eşim balıkçıda alirken parçalatmis ama birde dediğiniz gibi yapayım bir sonraki güne bekleyince yenilmiyor değil mi
Annefasulyesi Minikprenses_1 ben çok ince şekilde fileto olarak alıyorum. Bizde ertesi güne kalmıyor ama somon zaten bekletilmez. Hatta diğer balıklarda da ertesi güne yedirmeyin dedi doktorumuz aklınızda olsun 😊
Minikprenses_1 Annefasulyesi tamam canım teşekkür ederim bütün balığın tamamını parçalayıp vermiş satan kişi ya
Annefasulyesi Minikprenses_1 eğer parça parça varsa elinde kullanmadığını buzluga atarsan sonra kolay olur eline gelir. Ben buzdolabı poşetlerine ayrı ayrı koyuyorum ki kullanacağım kadarını çıkarıyorum en azından. Afiyet olsun kuzuya 😊