Pembekurdela Kızlar adet olmadan 1 hafta öncesi bende halsizlik böyle hiç bişey yapmama isteği yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor bu normal mi sizde de oluyor mu adet öncesi bu durumlar ? Ve ne yapsam geçer?
Deletedmom636262 Pembekurdela evet Canım bende oluyor çikolata 🍫 istiyorum ve kavga etmek istiyorum uykum geliyor bide
Pembekurdela Deletedmom636262 evet canım ya nende çikolata istiyorum aserır gibi 😂 sinir bende de oluyor
DaisyMom Pembekurdela şarki aciyorum oynakli o modumu yukseltiyor.(yanayim yanayim ateslerde yanayim)😅 veya ortam degistiriyorum o zaman iş yapasim felan da geliyor.Ama her zamanda yapmiyorum bunlari oyle bos bos duruyorum.Ay zor ya kadin olmak 😬 benimde gunum yaklasti.Ergen gibi sivilce cikariyorum hala.
Pembekurdela DaisyMom en güzeli şarkı benimde modumu yükseltir bencede zor vallahi adet öncesi bir çekiyorsun sonrası bi çekiyorsun valla bende de sivilceler çıktı 😂😂
DaisyMom Pembekurdela hic sorma dustuk derde 😅😅ama sey ya degerlerine felan bi baktirmalisin saglikocagina felan gidip
Pembekurdela DaisyMom baktırdım canım ya herşey normal gözüküyor aslında ama neden böyleyim bilmiyorum