Dilanguven Bebeğim 23 günlük aşırı gazlı resmen uyuyamıyor kendini sıkmaktan mosmor oluyor sürekli inliyor önereceğiniz gaza birebir şeyler nelerdir?
Tugba07eylul Dilanguven ben 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon döküp karıştırıp içiyorum cok işe yarıyor sabah akşam
Tugce Dilanguven Onu tamamen iyi edecek tek şey zaman. Gaz ilaçlarına kısa sürede bünyesi alışıyor. Kimyon çayı içebilirsiniz, hipp still tea içebilirsiniz. Bebeğiniz için doktorunuza danışarak probiyotik ve sab simplex başlayabilirsiniz
Meryemravza Dilanguven canim rezene cayi ver benimkiside ilacdan hic fayda gormedi sabah aksam tatli kasigi ile 4 kere ver
Defeninannesiii Dilanguven ilk 1.ayda hiç bişey vermiyor doktorlar ama 1.aydan sonra gazdan katıla katıla ağlayan bir bebek annesi olarak tavsiyem sab simplex damla
Emirinannesiiiiiiii Metsil hiç bir ilaca değişmem ama bebekten bebeğe değişir. Doktorunuza sorarak kullanmanızı tavsiye ederim.
Nergisim09 Dilanguven canım bagırsak duzenlıyicisi için mutlaka bio Gaia gaz ilacı içinden nurse harveys yada sap simplex tavsıye ederım
Bilgeebru Dilanguven yediklerine dikkat et canım kimyon işe yarıyor symbı probiyotik damla kullanıyordum ne kullanırsan kullan 3 ay boyunca gazı oluyor doktor demişti
BabyAsiia Dilanguven 2.5 aydır gaz problemiyle uğraşıyoruz. Gazın tamam budur diyen bir çözümü yok maalesef. İyi gelen şeyler var lakin tamamen kesmiyor bunun içinde zaman lazım. Ben biogaia +Metsil kullanıyorum. Kuvetinin içini suyla doldurup içine koyuyorum iyi geliyor. Tabii olmazsa olmazı gaz masajı.
Tugce Meryemravza bitki çayları nörolojik etkiye sahip 1 yaş altı önerilmez genel kanı bu yönde. Doktorunuzun yaşı var mı acaba? Eskiler destekliyor
Melekatak Dilanguven sadece protein ağırlıklı beslen canım hastalanmayan çocuk diye instagram sayfası var orda çok güzel çözüm önerisi var oku çok faydalı
Gulsenyilmaz Dilanguven susam yagi ile ayak altini ve karnina sürekli masaj yapin ben bide kimyon veriyordum kime dediysem ise yaradi diyor