avokadosever Hanımlar 54 gün oldu doğum yapalım yaram çok iyiydi 40 da doktorumda herşey yolunda dedi bugün fark ettim ki kuş gözü kadar bir açıklık oluşmuş ve etrafı kızarmış Pazartesi doktora gideceğim ama sizce neden olmuştur korkmalı mıyım
Kubravera avokadosever bitiş veya başlangıç yeriyse korkmayın. Benimde öyleydi ben delindi diye çok korkmuştum ama normal dedi doktor 😄🙈 sonra kapandı
Krdlnn-1 avokadosever benimde öyle 40. Gün doktora gittim bende herşey yolundaydı ama ufacık bir yer hem iyilesmemis hem iltihap olmuştu evde kendi çabalarmla iltihapi attım doktorm bazen olabilicegini söyledi çok küçük olduğu için korkmaya gerek yokmuş batikon la pansuman yaptı biraz da kendisi temizledi orayı kullanmakta olduğum krem varda devam etmemi söyledi
Gryffindor Kubravera Benim de başlangıç yeri açıldı gibi geliyor bana hatta kabuklaşma oldu orda ama akıntı falan yok çok zorlarsam sızı var. Yarın soracağım inşallah. Siz bir şey kullandınız mı ilaç verdi mi doktor
avokadosever Krdlnn-1 içim rahatladı ya biraz korktum bende pansumanı bırakmıştım ona devam edeyim o zaman peki hangi kremi kullandınız ne yapmam laızm başka
Krdlnn-1 avokadosever sürekli yapmanıza gerek yok tek seferlik pansuman yapmanız yeterli madecasol kullanıyorum ben