Ummudogan Bizim bebiş prematüre 6 ay 8 günlük. Doktor 8. Ayda başla ek gıdaya göre dedi. 2 ay erken dogdu. Ek gıdaya en azından çay kaşığının yarisi kadar vermek istiyorum haşladığım sebzelerden. Sizler ne zaman başladınız
kirmizibasliklikiz_ Ummudogan bizde 6 ay 17 günlüğuz duzeltilmis 4 ay 17 günlük 3 gundur tadimlara basladim ben sordugum doktorlar baslamam gerektigini soylediler 😁
Gamzetsn Ummudogan Hayır prematüre değil. Çok sevdi ilk havuç ve patates haşladım yemedi içime muz koydum püre yaptım yedi sonda avokadolu muz püresi yaptım çok sevdi bugün brokoli haşladım onuda yedi dün çayla bisküvi ıslatıp verdim yedi birazdan da patates haşladım onu püre yapacam
Ummudogan kirmizibasliklikiz_ Teşekkür ederim. İnsan ister istemez heyecanlanıyor ve sabırsızlanıyor başlamak için 🥰
Can-bebek Bizde 6 buçuk aylığız düzeltilmiş 5 buçuk bir aydan beri yiyor severek hemde bayıla bayıla bence sen onun hazır olduğunu hissedersin doktorlar biz daha abartıyor bence
Ummudogan Can-bebek nasıl anlarım peki. İki defa sadece üzüm verdim birini elimde çok minik yapacak şekilde ezdim öyle verdim . Yedi yani ama korkuyorum bişi olur diye