NehirHazar Kızlar süt alerjimiz var ve 1 haftadır diyet yapıyorum. Kanlı mukuslu kakamız hala devam ediyor. Ne kadar sürede kakamız normale döner acaba 🙄
AyazveAnnesiss NehirHazar bi 15 gün vucuttan atilmasi surebilir.Benim Oğlumda da oyle oldu ama emzirmeyi bıraktığımda anladikki mandalina armut alerjiside varmis kendine yedirince anca anlayabildik eger 15 20 gun sonra devam ediyorsa mutlaka baska alerjisi de vardir
ArminMila Ablamın kızı iki yaşında geçti iki sene boyunca diyete malesef devam etti ne di anne sütünden peynir yoğurt ve yaoiyirdu ona ek gıda doneminde kiziminki laktoz intorelansi bı nevi aynı durumdayız ama benimki tolere edebildiği de gecicek
NehirHazar 1tosmik1anne 45 günlükken kanlı mukuslu kaka gördük ve doktora gittik süt alerjisi teshisi kondu diyete başladık
NehirHazar ipekk05 hayır sikayetlerimi söyledim ve süt alerjisi %90 dedi 15 gün sıkı diyet yapıp tekrar gidicem doktora %10 da besin olabilir dedi
Elifimmm21 20 gündür devam ediyorum diyete malesef bizde de mukuslu kaka sürüyor bende merak ediyorum ne zaman geçicek?🥺