kaymakliekmekkadayifi Merhaba kizlar bebislerinize ara öğünde neler veriyorsunuz ? Benim kiz masallah biraz istahli ne versek yiyor. Ama surekli kendimi tekrarlamaktan sıkıldım. Cogunlugu yogurtlu urunler oluyor. Siz neler veriyorsunuz ?
Balkizlarim kaymakliekmekkadayifi kefir sade alıp meyveli kendim yapıyorum , havuç suyu , ceviz süt muz 3 bir arada veririm böyle 🤍☺️❣️
Noname21 kaymakliekmekkadayifi kuru kayısı tatlı. Benimki elma delisi gunde 3 elma yer. Kefir mayası arastiriyorum kendim yapicam.
Balarisi_melisEla kaymakliekmekkadayifi şuan elma,havuç hasladim içerisine bebek irmigi koydum çatalla ezdim biz yemek yerken bebeğime de onu yediricem.
Kuzeybabyy kaymakliekmekkadayifi yoğurt bebek bisküvisi pekmez muz armut yada elma ve ılık su ile milkshake yapıyorum bayılıyor
kaymakliekmekkadayifi Balkizlarim bende o sekilde meyveli kefir yapiyorum ama oda bir nevi yogurtlu urunlerle ayni oluyor😂 havuc suyu guzel oluyo mu ki tadi😂
kaymakliekmekkadayifi -nuurr9206 ay balkabagi daha hic vermedim denk gelip alamadim denk geldigim an alip vericem 😂 o pekmezli karışımida verirsem pekmez cok gelebilir sabah kahvaltisinda hep pekmez tahin yiyor cunku😂😂 yulafin tadini ben sevmedigimde belki oda sevmez diye vermedim hic😂😂😂
kaymakliekmekkadayifi Kuzeybabyy o tarz bende yapiyorum bazen daha yogun kasikla yenir sekilde bazen icilir sekilde😂
Balarisi_melisEla kaymakliekmekkadayifi bebek irmigi bilmem ki fazla mi olur😃1 tatli kaşığıyla yapıyorum
Balkizlarim Balarisi_melisEla 6. Aylıktan itibaren canım hep sade alıp meyveli kendim yapıyorum halen daha ☀️🌼
kaymakliekmekkadayifi Balkizlarim bende oyle yapiyorum . Zaten meyveli yogurt meyveli kefir bunlar hep curuk meyvelerden yapiliyor diye biliyorum