dinle_beni_bi 2yavru1anne sağlık en büyük zenginlik. Hem beden hem ruh sağlığı. Onun dışında bir insanın içindeki merhamet Allah korkusu bunlarda zenginliktir.
AtaVeAnnesii 2yavru1anne EN buyk zanginlik evet saglik ama oyle bir donemdeyi ki para olmadan saglikta olmuyor.duzenli dengeli beslenemeyip saglikli olmak mumkun mu degil 👀
minikyavrumm 2yavru1anne en büyük zenginlik ailenizin ne olursa olsun hep yanınızda bulunması büyük güven veriyor huzurlu bir yuva sağlık ve kimseye muhtaç olmamak en büyük zenginlik ve çokça şükür sebebi
2yavru1anne dinle_beni_bi kesinlikle öyle peki hastalanmadan neden sağlığınızın kıymetini bilemeyiz yani farkında bile değiliz
dinle_beni_bi 2yavru1anne bazı şeyleri kaybetmeden bilemiyoruz. Biraz da kendimize yeterince değer veremedigimiz içindir
pupilla Valla sağlık hariç geri kalan hersey para bence para varsa huzur var esinle mi geçinemiyorsun bosa kendi hayatına bak maddi zorluğun olmasın kafanmi bozuk bi tatile alışverişe cık saglik hariç para para para bence
MinnakTosbagm pupilla Sağlık bile paraya bakıyor bence paran varsa en iyi yerlerde en iyi şekilde tedavini olabiliyorken yoksa hastane hastane dolaşmaktan bir yerimi iyi edeyim derken psikolojinden yada başka bir yerinden oluyorsun. 🙄 (İstisna hastalıklar yapılacak birşey olmayan durumlara sözüm yok tabi)
2yavru1anne AtaVeAnnesii valla değil canım parasız adım atamıyorsun bırak sağlığı yeme içmeyi tüm kapılar yüzüne kapanıyor parasız
Yesillimon 2yavru1anne Gerçekten öyleyiz de insanoğlu iste hep bir istek icinde oluyoruz şuda olsun buda olsun😀