Kubralya1 Srpslk bende onunla alakalı olduğu sanmıyorum biz ek gida alıyoruz gece uykusuna geçmeden muhallebi yapip veriyorum birde emiyor aç olması imkansız ona rağmen böyle
Kubralya1 coraplarheptek bizimde gunduz uykusu iki kere tapıyor gece uykusuna 8 de yatiriyorum her yerde öyle yazıyor ama ben biraz 9 10 atmalımıyım diye düşünüyorum
lavinya-lavanta21 Kubralya1 benimde 6 ay 22 günlük gündüz toplasan net 1 saat yatar veya yatmaz akşam 7 de uykuya geçer yarım saat 1 saatte bir uyanır gecede sık uyanır önceden böyle değildi 😞 gündüz zaten uyumadıgı için birşey yapamıyorum akşamda tam uykuya geçip kalkıyım diyorum kalkıyorum 15 20 dk sonra uyanıyor zar zor iş yapabiliyorum
Birprensesannesi27 Kubralya1 saat 10da uyku vakti burnunu temizlerim ilac verir altnı degiştirip uykuya gecer gece 4 gbi uyaour bi defa mama sınra tekrar uyku 7de uyanor meme emer eşim karışmasaa geri uyur yoksa yarım saat sonra uyur saat 9.12de uyanırız
Kubralya1 Birprensesannesi27 cok iyiymiş biz sadece gece uykusuna geçmeden muhallebi onun dışında gece hep emer
Vuslat23 Gunduz 4 yada 5 uyku 10 a kadar ama gece bazen çok çok uyanıyo mesela bu gece hıc ıstemedı yatagını ya ayakta kucagımızdaydı yada hep bnım yatakta benı emerek, diştenmı bılmıyomkı
Kdrknby Kubralya1 günde 3 yada 4 uyku yapıyoruz akşam 8 8 buçuk gece uykusuna geçiyoruz 12 de beslenme bazen hiç uyanmıyor bazen sabaha karşı uyanıyor. Geçen hafta gece sürekli uyanıyordu dalamıyordu araştırdım 23 ve 26 haftalar arası 6. Ay atağı olarak geçiyor Buda uykusuzluk uykuya dalamamaya sebep oluyor belkide atak haftasındadır