Yarenayse19 Arkadaşlar hazır danino yediriyormusunuz bebeğim 10 aylık yemek istiyor bir kere verdim sevdi acaba zararlı mı bilgisi olan var mı
Mom44454 Nik_mik_yok kefir muz ceviz badem fındık koyup blenderde çekin benim smoothie blender vr çok iyi oluyır tadı aynı hem çok yararlı
alinaannee Yarenayse19 çanım kızım hiç meyve yemiyor diye arada ondan veriyorum aslında paketli her şey zararlı
Samett95 Yarenayse19 ben cok yediriyordumda burda herkes bana cok cok zararli deyince evde kendim yogurtlu meyve yapiom
egeninanns Yarenayse19 hiç yedirmedim 1 yaşında . Ama herhangi paketli bi gıdayı ben de pek yemediğim için çocuk da görüp istemiyor
Babybloom Yarenayse19 yani şeker vermiyoruz, hazır Danone içeriğinde şeker en masumu kalıyor😁 zorda kalınca verilir ama olabildiğince uzak durun.
Dmt4141 Yarenayse19 19 aylık oğlum paketli hiçbir gıdayı şuana kadar vermedim. İleride elbette isteyecek yiyecek ama ne kadar uzak tutabilirsem kardır benim için 😊
Nik_mik_yok Eminos Yok ya öyle olmuyor , kıvamı yoğun olmadığı için sevmiyor. Pirinç unlu tarifler gördüm deneyecegim bakalım
Busraata Yarenayse19 meyveli yoğurt yapiyorum onun yerine hiç vermedim,verirsen yer canım danino yerine muzlu,avakadolu cevizli yogurt yapabilirsin hem daha sağlıklı