Erdemir 2 ay 10 günlüğüz 1 aydır karbonat da denedim mikostatin de denedim hep bembeyaz hep bembeyaz ya bunun başka yolu yok mu 😞
2minosprenses Erdemir ya canim cok hergun silme karbonatla acitir yara olur iki kizimdada vardi bir gunde bir sil karbonatla karisma kendiliginden gecer insallah 💖💐
Merve Erdemir Candi-pak sprey var. Doktorunuza danışarak alabilirsiniz. Karadut ve kekik içeriği. Tamamen doğal 😊 kızımın pamukçuğuna çok iyi gelmişti
MyEternalLoveNoyann Erdemir ben bı yerde dinledim diyor ki sadece bebeğinizin ağzını temizlemeyin kendi göğsünuzude temizleyin ki sizden bebeğe bebekten size geçer ve bı çözüm elde edemezsiniz diyor.
Erdemir 2minosprenses günde 1 kere yapıyorum canı acıyo ağlıyo bide dilinin. Ta dibine kadar var emzik istyo veriyorum ağlıyo çıkarıyo sonra birdaaha istyor ağzı yara olduğu için canı acıyo 😞
2minosprenses Erdemir ayy yavrum ya cok uzuldum benimde iki kizimda vardi ama fazla ustune dusmedim bir gunde bi dilini temizledim gecti insallah en yakin zaman da gecer 💐💖😔
bchsnt Bizde de var pamukcuk her emzirmeden sonra bir mendili azcık ıslatıp parmagınızla dilini silin epey azalıyor bu sekilde
Oglummmmb Karadut şurubu oğluma iyi gelmişti ben de hepsini denemiştim ama bir fayda görememiştim en son beş aylık oldu karadut şurubu aldım geçti ama siz doktorunuza danışın çünkü daha küçük