Umay123 Kızlar yazar mısız karantinada olunca ocağa gidemedim. 2 aydır da girmemiştim hastaneye. Bi bakayım ortalama değerler ne diye
Teemo07 Pamukhanim bize ama kilo için sınırda dediler bir başka doktor boyu kısa dedi anlamadım ben ya. İkisi farklı seyler söyledi.
Pamukhanim Teemo07 72 kisamiymis pes valla. Biz 72 değiliz 69.kilo ve baş ölçümü aynı. Hayretler icindeyim bu doktorların hepsi farkli konuşuyor
Teemo07 Elisamn 1 kez gittim daha da gitmem zaten. Kendi doktorumuz Diyarbakır da. Buna mecbur gittik.
Teemo07 Alpbebek2 Doğum kilosu 3450, 4. Aya bakıyorlar biliyorum 2 katı olması lazım o zaman da 6900 dü. Ama 6. Ayda böyle dediler.
Elisamn Teemo07 sıkma canını 😊 rabbim sağlık versin gayet iyi ki her çocuk kilolu olacak diye bir şey yok
Teemo07 Elisamn Teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum. Kiloluysa sağlıklıdır diye birşey yok.. Maşallahı var tosunumun 🥰🧿
Pamukhanim Teemo07 bizede sasirtiyolar doğru yolu. İnsanın psikolojisi bozuluyo Biz kisayizda siz uzunsunuz bile
Teemo07 Pamukhanim yani, ayrıca her bebegin kendine özgü fiziksel özellikleri var. Genetik denen birşey de var. Cinsler. Ben 180, eşim 190 sanki.
matmazeliingunlugu Kızım 6580gr 65cm 39 baş çevresi 2790gr doğdu bu arada. Bizden sayıcı yoktur heralde.😂🙄