Arimayaa Merhaba kizlar bundan 9 gün önce adetimin son günüydü ertesi gün birliktelik oldu,, dün akinti geldi boyle seffaf pembemsi bugunde geldi gebelik olabilirmi?? Bu tarz durum yaşayan oldumu?
Ayssss1 Arimayaa benimde öyle oldu korkarak hastaneye gittim ya hamileysem diye enfeksiyon çıktı fitil verdiler
Kereminannesiii Arimayaa yumurtlama döneminde de akıntı olabiliyor. Hamilelik belirtisi bu kadar kısa sürede olur mu bilmiyorum. Her ihtimale karşılık bir doktora görünün bir enfeksiyon falan varsa ilaç verir
Arimayaa Fenty evet tamamen bitti fakat beyaz akinti gelmiyor bana sizce gebelik olabilir mi? Dokuz gunde gebelik oluşurmu ki?
Arimayaa Ayssss1 cok gecmis olsun sizin belirti nasildi regl den kac gun sonra geldi akinti şeffaf pembemsi karışımı bir renk miydi? Kac gun sürdü?
Arimayaa Kereminannesiii Kereminannesiii teşekkürler dokuz günde oluşmaz sanirim gebelik dimi süre olarak cok kisa
Ayssss1 Arimayaa benimde regliöden var 1 hafta falan sürdü pembemsi akıntı iki defa oldu daha sonra normal beyaz alıntı şeklinde devam etti hala da devam ediyor fitil kullanıyorum