Zhv Molfix kullanan anneler, 1 bedeni ne kadar kullandınız? Bebeğim 3200 ona göre alacağım fazladan elimde kalsın istemiyorum
Nassss Zhv molfixe bayılıyorum şuan kilot bezini kullanıyorum normal bezide var elimde genelde gece kilot olanı takıyorum bende merak ediyodum sormuştum burada 2 alın kesinlikle kalıbı büyük değil çünkü anca oluyo 3 aylık olucaz
Cemre_61 Zhv paketi değişti artık mavi oldu molfix Ben ilk sleepy kullanıyodum beğenmediğim sıkıntı yaşadığım için molfixe geçmiştim ilk başta hiç stok yapmadım elimde kalmasın diye şimdi stok yapıyorum 4 numarada
Deletedmom0099 Zhv 16 aydır molfix kullanıyorum cokta memnunum 2 no alın bence direk 1 no en fazla 50-60 tane daha kullanırsınız
e1if Kuzum ya bende molfix kullanıyordum ama hep ıslaklığı değiyordu poposuna sonra prima pampers aldım 10 saatte kalsa poposunda kuru kalıyor
Zhv e1if öyle mi :(şimdilik sevdik aslında ama farklı çeşitleri var sanırım deneme yanılmayla bulcaz artık
Zhv Cemre_61 bizde sleepy ile başladık bir haftada hemen pişik yaptı çok sert malesef. Sarı pamuk resimli molfixe başladık şuan iyi gidiyor