edosko Hanımlar merhaba yürüme arkadaşı,ilk adım arabası kullandınız mı,yürümelerine etki etti mi,kullanıp da memnun kaldığınız ,önerebileceğiniz ürünler var mı m?
TheBaby edosko Ben oğlumda hem yürüteç hem yürüme arkadaşı aldım kullandım 2 ayda yürüdü. Kızımada aldım yürümeyi teknik olarak çözdü bile henüz 5 ay 22 günlük. Ayaklarını sağlam basıyor şu an. Emeklemeden yürüyebilir🤷♀️
Mom73727 edosko yürüme arkadaşı kullandık kızım 15 gün sonra yürüdü bağa yardımcı oldu yürümesine istekliydi bide
Moonlightttt TheBaby aradığım kişi 🤭 acaba yürütece kaç aylıkken koydunuz? Hiç almamak ile 6 . Ayda 15er dk da olsa koyup işimi yapabileyim ikilemi arasındayım 🙈
TheBaby ipekk96 Şimdi bizimki 3,5 aylıktı oturdu. Şu an bıraksam desteksiz oturacak. Doktor kasları çok çok iyi herşeye hazır bebek dedi. Bende 4,5- 5.ay gibi aldım. Kendi götürüyor valla her yere. Bebeğe göre değişiyor durum. Ama doktor diyorki bebek hazırken onu durdurma. Geriletme. İğesi batar yok bi yeri batar hurafelerini unut dedi. Bebek hazır olduğunu anlatır. Onu iyi gözlemle dedi. İnternettende uzak dur dedi bu konularda🤣
TheBaby edosko Şimdi bebek istekli olduda siz anlamadıysanız bebek geriliyor ondan sonra. Doktor bize öyle söyledi. Destekleyin bebeğinizi
kaymakliekmekkadayifi TheBaby benimde ayni. Benegim 3.5 4 aylikti destekli oturuyordu. Saglik ocagindaki hemsire bile ayaklarına bastırma diyordu fakat ben 2 ayliktan beri bastiriyordum su an 8 aylik olmak uzere kendi basina tutunarak yuruyebiliyor yani siraliyor. Igesi bilmem neside batmadi couk sukur😂
Moonlightttt TheBaby bebeği bı muayene ye götürüp baktirmali aslında o zaman. Bebekten bebeğe değişir.
TheBaby Erdemir İnanın internete değil bebeğe odaklanmak lazım. Gerçekten iyi gözlemlersek neye ne zaman hazır olduğunu fark ediyoruz. İnternete bakınca bebeği engelliyoruz
TheBaby Moonlightttt 4,5-5 aylık gibi aldım. Günde 15 dakika ile başladım. Baktım hoşuna gidyo o kadar mutluki isyediği buymuş. Sonra süreyi uzamaya başladım. 5 ay 22 günlüğüz artık 1-2 saat duruyo toplamda ama. Bir seferse değil. Sonra şunuda yapmaya başladı. Tutuyorum kollarından dimdik duruyo bana doğru adım atıyo. Korkuyla hiç bişey yapamayız. Önce biz cesaretli olucaz.