Hazalperi Bebeğim 1 yaşında boğazı balgam dolmuş burnu açık ne yapabilirim kurtulması için gece öksürerek uyanıyor balgamdan
Merve-miray Hazalperi Doktora götürün bence. Kızımda da vardı. Balgam söktürücü için asist şurup yazmıştı.
Iscan Hazalperi zeytinyağın içine sarımsak koyup bir sure bekletip ayak altına surup bir gece kalması iyi gelşyormuş duydum ama denemedim
Ebrulideniz Hazalperi valla herkese öneriyorum arkadaşlarıma felan ama herkes doktorun yazdığını alıyor doktor ne yazarsa o ya. Benim kızda vardı balgam başlamıştıama öksürüyordu bi arkadaş önerdi ben de eczacoya sordum herkese öneriyorlsr ve kullandım üç gün sürdü geçti bak öksürük yani öyle kolay kolay geçmez tesadüf mü dicem ama öksürük yani. İlacın ismi tusimed şurup bitkisel istersen kullan gündw 3 defa tatlı kaşığıyla özellikle en son yatırmada içir rahatlasın. Sne bilirsin yani
Pamugunannesi Kizlar 3 kaşık ilik su, 2 kaşık pekmez,1 kasik tereyag tavaya koyun bi taşım kaynatin iliyinca bir kaşık icirin cok guzel öksürük kesiyor balgam attiriyor