minikbaykus Bir haftadır özellikle duvara boşluğa bakınca siyah siyah noktalar uçuyor. Göz doktoru na randevu aldım ama 15 gün sonraya veriliyor yaşayan var mı neden olabilir
Gnss minikbaykus aa aynı ben ara ara bendede oluyor geçiyor ama genelde uykumu alıyorum neden olur acaba
elcn4139 minikbaykus ayni benimde gozumunde benle bir siyah nokta ilerliyor. bazende sag tarafta sinek varmis gibi oluyor
minikbaykus egeninanns İnternetten baktım evet tansiyon diyor. Retina yırtılması diyor. Başımda dönüyor ve halsizlik var
FatosToprakDeniz minikbaykus göz önüne şeffaf ya da siyah lekeler ucuyorsa genelde uykusuzluktan olur. Ama uzun süre devam ederse bir doktora danışın. İnşallah uykusuzluktandir
minikbaykus FatosToprakDeniz Evt canım hem şeffaf hem siyah noktalar uçuyor ve gözümle bir hareketle ediyor
Gunesay minikbaykus ben de de var ama hla doktora gitmedim ve nerdeyse bir yıldırda bu siyah lekeler gitmiyor
bjkbb minikbaykus bende lohusayken olmuştu bende yorgunluğa uykusuzluğa vermiştim. İnşallah başka birsey değildir geçmiş olsun
Pembevemavi minikbaykus merhaba aynı şeyi ben de yaşıyorum birkaç gündür doktora gittiniz mi ne dedi?
minikbaykus Pembevemavi gittim canimm. Bişey çıkmadı gözün icindeki o Jel gibi bı şey oluyor ya onunla ilgili biseyler dedi ordaki toz gibi şeyler dedi. Yapcek bişey yok ona dedi..şu an geçti. İlaç vs bişey vermedi