busrayldz61 Kızlar 4 aylık kızım var diş çıkaracak galiba. Salyası akıyo elimi ağzına götürüyorum damaklarını kaşıyorum hoşuna gidiyo. Bu kadar erken çıkar mı? Bi de kullandığınız jel var mıydı aklımda olsun
Aysengenc44 busrayldz61 benim kızımda 4 aylıkken sizin dediğiniz gibiydi 6 ayliga bastığı gibi ilk diş çıktı jel önerilmiyo boğulan bebekler ölümle sonuçlanmış. Ben hep eline yeşil soğan verdim pırasa verdim soğuk soguj havuç verdim
Ebrar444 busrayldz61 benimde öyleydi 5.aya girdi ilk dişi çıktı ben diş kaşıyıcı aldım eczaneden onu veriyorum eline havuç,pırasa vb bebeğin boğazına kaçabilir dikkat edin yaşadım çünkü
Canberkveannesi busrayldz61 3 aylıkken basladi benim oğlumda 5 ay 10 gun dun fark ettim bi tane dişi çıkmış jel kullanmadım ben sulu dislikler var onu dolaba koyup verdim kehribar bileklik takıyor 2 aydan beri karanfil ve zeytinyağından evde jel yapabilirsiniz
eceunverkanra busrayldz61 Jelleri cok onermiyorlar ama tetagil dis granulunu tavsiye ederim cok rahatlatiyor hem de icerigi dogal🌸