Mircan Olric11 kız ben 8.50 de kapidaydim aman yarabbim nasıl kalabalık kapı bı açıldı resmen kapıyı kırdılar hepsi koştu ben oyuncaklar için gittim iki oyuncak bide ilk arabamı aldım diğerleri yeni dogandi kadınlar üst üsteydi resmen 😀
Olric11 Mircan bir kere hamileliğimde gittim onda da kadın beni itekledi bir sene gitmedim dedim bugün bir gideyim ondada hiç bişey kalmadığı gibi kimsede yoktu 😅
Zlm Naciyeylmz pijama takımı, ikili alt, kangurulu ustlerden, oyuncak araba, kanvas sepetlerden iki takımda çorap aldım hepsini yıkamaya attığım için fotoğrafim yok 😄
Ayseh Desenli ve desensiz zıbın,aslanı müzikli ilk oyuncağım,nevresim takımı, patik ayakkabı ve pijama takımı aldık 🤗
tekboynuzluat Naciyeylmz ben hayvan figürlü tak çıkar oyuncağını aldım. Aslında haberim yoktu başka şeyler almak için gitmiştim denk geldi zaten bir şey bırakmamışlar😂
Olric11 Naciyeylmz Maalesef kadın kadının düşmanı bunu söylemek çok hoş olmasada öyle hiç sıraya girelim sıra verelim yok hunharca davranılıyor
Cemre_61 Naciyeylmz bul tak aldım zaten almayı düşündüğüm bir oyuncaktı tamamen denk geldi ve suluk aldım çok başka marka vardı aklımda ama hoşuma gitti denemek için aldım 🥰 kıyafetler güzel değildi bana göre ve etmeyecek fiyatlardaydı o fiyata çok daha güzel takımlar alıyorum civilden e bebekten 🥰