Birmuallime Annelerim mamaları internetten mi alıyorsunuz ben hipp mama kullanıyorum bulunduğum yerde sadece eczanede oluyor o da çok pahalıya geliyor netten aldığınız memnun kaldığınız yerler var mı.
Aysengenc44 Birmuallime benim kızım da mama ile büyüdü eczanede çok pahalı ben sürekli olarak hani ana.com dan sipariş veriyordum 1 buçuk sene boyunca hep ordan aldım son kullanma tarihi yakın olan hiç bir ürün göndermediler
zeynepbalci Birmuallime hep marketlerden aldım ya güvenemedim nete ben aslında indirim oluyo uyguna geliyor denemek lazım
Birmuallime zeynepbalci ben de bu zamana kadar güvenemedim ama eczanede 110 TL ye aldım geçen 350 gram ı hafta demiyor kutusu da bi tek migros var alabileceğim o da 1 saat uzaklıkta öyle olunca neti bi denemek istiyorum
birprensannesi0208 Birmuallime internetde alırsam hepsiburadanda alıyorum veya getirden getirtiyorum bebelac gold 3 numara kullanıyoruz internetde kampanyalar oluyor getir’e bir bakın son zamanlarda hep ordan sipariş veriyor eşim
Birmuallime birprensannesi0208 bulunduğumuz yere gelmiyor öyle şeyler maalesef 😔kargo bile haftada bi gün ya geliyor ya hiç gelmiyor 😔
birprensannesi0208 Birmuallime anladım canım üzüldüm.. orası sıkıntı ozaman bizim burlaarada yeni yeni geliyor yoks abizde rezil olmuşduk mama aramakdan