Poyrazduygu Kizlar 4 aylik bebegimin karni gurulduyor geceler bile baya siddetli yasayan varmi kontrolu 8 inde ayin sikintili birseyse hemen yarin gotureyim bebekken oluyordu durmstu yine basladi
Syktoprak Poyrazduygu ac olunca ve gazı olunca oluyo benim oğlum un 5bucuk aylık şuan karnından gürültü geliyo doyurdum ama gazi çıkmadı ondan yapıyo
Poyrazduygu Anne sutu aliyor bende dusunuyorum varmi diye ama baska ne gibi belirti olur alerjide eskiden gaz diyordu doktor
Poyrazduygu Syktoprak ac degil ama gaz olabilir fdiyorum siz hic doktora soyledinizmi cocuk karin gurultusuna bilr uyaniyor birde kusuyor bu ara bikacgundur fazlaca
Poyrazduygu Sucukluyumurta11 gece gazini cikartmiyorum evet belki ondan bilemedim doktora soylesemni bu durumu
BarlasMomm Poyrazduygu bizim mukuslu kaka, karin guruldamasi ve egzamamiz vardi. Deri testi yaptirdim orda cikti
Syktoprak Poyrazduygu canım dr söylemedim kurmasını söylemiştim büyüdükçe azalıyo kusmasi..fazla beslemece ve beslenmeden sonra hareket ederse kusar sen besleyince biraz kucağında tut 10 15dk yatırma zamanla geciyo ama sen sor dr una