Hesra Kızlar 6 günlük oğlum var bebek bezinde pipisinin geldiği kısımda pembe bir renk olmuş kan değil ama internette baktım biraz bebek bezi çok iyi emdiği için idrar içinde kalan tortular havayla temas edip pembe renk alıyomuş yeterli anne sütü alamadığı için oluyomuş sütüm 2 gündür daha iyi gelmeye başladı ama yine de tedirgin oldum başına gelen var mı dr a götürmeli miyim
tugbagul Hesra bizdede olmuştu canım o dediğin gibi yeterli anne sütü alamadığı için oluyomş zamanla geçiyo korkulcak bişy değll
Bus12 Hesra cnm bndede olmstu doktora sordum o normal ddi yeni dogdugu zaman ilk hafta oluyorms bnde pipisinden kan gelms sanmstm gecti daha sonra kendlgnden telas yapma
Pero Hesra merhaba canm benm oğlum da da oldu sen bol bol emzir hemşirem bebeğin içinin temizlendiğini söylemişti geçti gitti zaten korkma sende geçecek
Ozininannesi Hesra benimde olmuştu bebeğin aç olduğunu gösteriyomuş benim sütüm çok gelmiyodu 1 damlada gelse süt yeter diyolardı ama yetmiyor malesef birsüre mama kullandık
Cesurunannesi bizde onu 3. Gün yaşadık ürat kristali dediler sıvı yetersizliğinden kaynaklanıyormuş oyüzden bi süreliğine mama takviyesine başlattılar
Sevsef Benim oğlumda da oldu canım doktoru aradık ve susuzluktan olduğunu söyledi her emzirmeden sonra su mutlaka ver geçecektir
Hesra Sevsef su vermeyin diyolar ya canım sen ne kadar veriyodun bende veriyim öyle pembelik görünce huzursuz oluyorum
Momofaboy Hesra su vermeyin emzirin. Üre çökeltisi o emdikçe çiş yaptıkça geçer. Dr a sormayı ihmal etmeyin yinede.
Sevsef 2 çay kaşığı kadar veriyorum canım doktor bana öyle söylemişti ve Sudan sonra çok şükür geçti bizde 10 günlüğüz☺️
renkliruya Bizdede oldu ilk doğduğunda.. Sık sık emzirdim geçti.. Doktora sormadan şu, mama vb. verme canım.. Sütün daha iyi geliyorsa bebişi sürekli emzir.. Zaten yenidoğanı sık emzirmek lazım..
Talhaninannesi Bizdede olmuştu 3. Gün doktora gitmiştik bebegimin 3 gündür ac kaldıgını (hemencik sütüm gelmediği icin ) soyledi o yuzden vücut kristal dökmüş hastanede kalmıştık o yüzden 1 gece .. Kesinlikle doktora gozukun ihmal etmeyin derim... Geçmiş olsun