Elminayusuf2018 10 aylık bebeğim bir haftadır hiç uyumuyor uykuya dalamiyo tam uyuttum diyorum kalkiyo oturuyo beşiğin içinde mizirdaniyo sürekli artık kafayı yicem robot gibi geziyorum evin içinde önceden de uyuyan bir bebek değildi ama emip dalardi 😭😭😭
Taze_annecik Elminayusuf2018 Karnının doyduğundan eminmisiniz aç bebek uyumaz genelde iyice doyurun birde yatmadan onu yorun
Mmomm Elminayusuf2018 benim oğlumda 10 buçuk aylık tam olarak anlattığınız şeyleri yaşadık. Gündüz kaç uyku yapıyor ?
Emineegemen05 Elminayusuf2018 benim oğlumda 10 aylik gece değil ama gunďuz uykusunda çok problem yaşıyorum uyumamak için çığlık çığlığa ağlıyor ama uykusu var gözleri kapanıyor galiba gene atak haftalarindayiz yada dis çıkarıyorsa oda yapar
Elminayusuf2018 Taze_annecik eminim yatmadan muhallebi yediriyorum burnunu temizliyorum öyle yatiyoruz
Mmomm Elminayusuf2018 eğer gündüz çok uyumuşsa uyumak istemiyorlar yada şok yorgunsa da anlattığınız gibi oluyor. Aç değilse diş sorunu falan yoksa buna dikkat edin bence
Elminayusuf2018 Mmomm diş sorunu olup olmadığını henüz anlayamadım hiç diş çıkarmadi ama huysuzlugu dışında hiç bir belirti yok dişe dair gündüz 2 uyku yapıyor en fazla 3,5 saati buluyor iki uyku toplamı
Elminayusuf2018 Emineegemen05 bilmiyorum belki de öyle ama çok zorluyorlar Allah sabır güç kuvvet versin hepimze 😭