Uykucubv Merhaba anneler oğlum sünnet oldu pazartesi görünümünün düzelmesi ne zamana kadar ileşir klmaplı olduk bugün çıktı
Hiperaktifanne Uykucubv bol bol masaj yapın. Biz yapmadık şimdi cerrahi işlem görecek :( bu arada hayırlı olsun inşallah. Bir iki haftaya düzelir
Uykucubv Hiperaktifanne masaja gerek yok dedi doktorumuz özellikle sormuştum şuan zaten kabuk bağlamış dokunmaya öyle korkuyorum ki
Hiperaktifanne Uykucubv ondan dolayı masaj istememiştir. Benim oğlum üç aylık olmuştu kapandı tekrar :/ şişlik olmuştu evet krem verdiler onu sürmüştük
Uykucubv Hiperaktifanne çok şiş duruyor çok tecrübesizim ucu falan çok içimi titretiyor düzeliyor dimi
Hiperaktifanne Uykucubv evet düzeliyor şapka gibi görünüyor değil mi? Kenarı da kıvrılmış deri gibiyse sorun yoktur
Hiperaktifanne Uykucubv yeni sünnet olan bebeklerde şişlik olur demişti doktorum. O verdikleri krem alacak ödemini
Uykucubv Hiperaktifanne galiba inşallah bir an önce ileşir şişti zaten ilk güne göre az inmiş ama bariz belli oluyor ucu küçük duruyor
Hiperaktifanne Uykucubv çok sağ olun. Masaj eksik olduğu için yapışmış :( canım çok sıkkın bu konuda. Sizin başlığınızı görünce yardımcı olmak istedim. Şişlik uzun sürerse ihmal etmeyin gösterin