SemaK Öğlen 37.5 lardaydı calpol verdim 7 gibi 38 lere çıktı ılık suyla duş aldırdım calpol verdim düşmedi 39 lara çıktı. Doktora götürdüm orda 37 oldu. Kandada idrardada enfeksiyon yok. Eve geldik yine 38.5 alnına sirkeli bez koydum limonlu suyla ayaklarına masaj yaptım. 37.5 u göremedim henüz bir iniyor bir çıkıyor. Birazdan yine ates düşürücü vericem. Bebeğim 7 aylık diş çıkarmadı henüz doktora sorduğumda diş atesi 38 olmaz dedi. Önerisi olan var mı ?
3MelekAnnesi3 SemaK en iyisi duş cıktıgını anladıgın an ılık duş aldır bogaz enfeksiyonu olabilir mi eger öyleyse onun atesi biraz inatçı olur demişti doktor bize iner cıkar 2 3 gğn bile sürer demişti
Bebegimicin1 SemaK başka ateş düşürücü vsr mı vsrsa 2 sini dönüşümlü ber öyle daha faydalı vücut sürekli carpole yada başka ateş düşürücü ilaca alışıncada etki yapmıyor samırım salgın var gene uada mevsimsel tüm bebişler ateşli bende 3 gğn uğrsım soğuk uygulama ve areeş düşürücelerle serumla düştü ama benşmkinin kanında enfeksiyon varmıştı
Sinemisssss Sirke limon asla kullanma! ılık su ile eklem yerlerine pamukla masaj yapmalısın, fitil varsa o çok işe yarıyor üstünü ince giydirip odasını havalandır canım bir de duşta kafasını ıslatma 15-20 dk kalın duşta
SemaK Sinemisssss fitil yok evde ya şimdi tekrar calpol verdim biraz bekleyip düşmezse dediğin gibi kafasını ıslatmadan duş aldırayım
SemaK 3MelekAnnesi3 bademcikleri hafif kızarmış aft başlangıcı var dedi ilaç verdi ama biz hastanede atesi düştü diye almadık eve gelince 38 leri tekrar göreceğimi bilseydim alırdım 🤦🏻♀️