busra_02 Kızlar yarın annemin doğum günü. Ablamlar 2-3çeşit hazırlayıp gelecek bana 1çeşit yap yeter dediler kolay hızlı az malzemeli tatlı,tuzlu tarifler verebilirmisiniz internete kolay tatlı yazıyorum bana 10malzemeli tatlıdan bahşediyor😂
Anne25 busra_02 çörekotlu mini toplar çok güzel olur Triliçe Elmalı turta Islak kek Browni San sebastian
25moonlight2021 busra_02 çok basit az malzemeli bir tarif veriyorum Bi de salata olarak patatesli çanaklar yapabilirsiniz. Patatesi haşlayın ezin içine maydonoz soğan baharat katın yuvarlanıp çanak haline getirin içine sarımsaklı yoğurt ve salça sosu katın
Cagan2507 busra_02 1 litre süte 9 kaşık şeker 9 kaşık irmik muhallebi gibi yap sonra 1 bardak vişne meyve suyuna 1 çorba kaşığı nişasta 1 çorba kaşığı şeler karıştır irmiğin üstüne dök jole gibi
busra_02 Urazmom pastayı kendimiz yapıcak,evet baktığın zaman tatlı var ama hep tuzlu seyler yapacak ablamlar 2çeşit tatlı olsa da olur 😅
Cihaninannesiii Trileçe yapa bilirsiniz krema şanti süt alsanız yeterli diğer malzemeler evde oluyor zaten
Sarekuzu_19 busra_02 Biskuviyi ufaliyorum içine evde ne varsa fındık fıstık vb. muz damla cikolata koyuyorum sonra tavada 100 Gr margarini eritip içine iki yemek kaşığı pudra şekeri ve kakao karıştırın bu yağlı karışımı biskuvilerle buluşturuyorum al sana mükemmel bir mozeik pasta internette detaylı tarifleri var çok lezzetli oluyor bir bakın derim 😊
eymenzeynep busra_02 bim yada A101’den baklavalık yufka alıp börek yapın. Enfes oluyor ayrıca çok pratik
Aselllll busra_02 Negro bıskıvu 4 5 paket robota vuruyorum ıcıne 2 3 yemek kasıgı labne koyup robota karıştırıyorum sonra ceviz buyuklugunde top yapıp Hindistan cevızıne buluyorum