Maral_sultan Bayanlar merhaba,yeni doğum yaptım bebeğin 6 günlük cinsiyeti kız ama afedersiniz altına yapınca açıyorum bakıyorum kan da var doktor bu normal demiş bu durumu yaşayan var mı acil yazar mısınız
Urazmom Maral_sultan demiş derken? Muayene etmeden mi karar vermiş? Buna nasıl normal der 🤷♀️ memeniz yara da degil bana hiç normal gelmedi daha önce hiç duymadım
Arenn Maral_sultan kız bebeklerde duymuştum böyle olduğunu normal miş ama siz yine de dr unuza danışın
Qwrty Maral_sultan genelde memede yara olduğunda öyle oluyor kakaları yani yaradan kastım kanadıysa flan. Onun dışında başka neyden olur bilmiyorum. Geçmş olsun
Dideemmsss Benim oğlum 3 güblükken tuvaleti turuncu geliyodu doktorda eğer doymuyosa veya bulunduğu ortam çok sıcaksa vücut sıvı kaybediyo dedi böbreklerinde sıvı azaldığı için öyle geliyo demişti bence bi doktora götür sende
7412002 Maral_sultan normal canım kız bebeklerde ilk zamanlar annenin hormonu bebeğe geçiyor kontrole gidersen fotoğrafını çekip göster gene de
Masalsiii Bu akşam aynı soruya bir başka anneye daha cevap verdim benim kızımda da oldu aynı şekilde zaten benden ötürü hastanede yattığımız için onu da sürekli muayene ediyorlardı bu durumu söyleyince 2 cevap verdiler. Anneden kız bebeğe hormon geçtiği için normal Bebek ilk zamanlar ödemden dolayı kilo kaybettiği için fazla olmadığı sürece o kan normal kabul ediliyor. Eğer çok fazlaysa ya da içiniz rahat etmiyorsa tabiki doktora danışın mutlaka ama bizde ne zaman kilo kaybı durdu o zaman kanama daha doğrusu o kırmızı leke de bitti.
EzgiD Kızım doğduğunda aynısını bizde yaşadık ve doktora göstermiştik hamileyken anneden bebeğe hormon geçimi olabiliyor ve bu olay doğum sonrası kız çocuklarında görülebiliyor dendi normal birşey yani korkmayın. Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi..
ranam Maral_sultan canım kız bebeklerde anneden geçen hormonllar sebebi ile ilk mensturasyon kanamalarini yaşayabilirler,bezde kan görülmesi normaldir.korkma :)
burcu1234 Maral_sultan Biz taburcu olurken kontrole gelen doktor özellikle söylemişti. Korkma kan gelebilir diye
Ase23 Maral_sultan doktor bana bir gün içerisinde mama ve sağımla nasıl beslemem gerektiğini söyledi gün içinde hem 70 gram aldı hemde birdaha olmadı bir iki saat en geç arayla emzir mama veriyorsanda 45 60 cc arası iki saatte bir düzenli besle