Dorukbebeginannesi Bebeğimin sadece yanakları çok fazla kızarık kabarma vs hiç bisey yok fazlasıyla kızarık neden olabilir ?
Ayse_gokce Dorukbebeginannesi yanağından çok öpüyorsanız tahriş olmuş olabilir yanaktan çok öpülmezmiş öocuk
hunilimomm Dorukbebeginannesi evin için fazla sıcaksa insanda olabilir ev sıcak olsun hemen kızımın yanakları kızarır çok öpülmekte felan da tahriş oluyor bebekler hemen
Dorukbebeginannesi Edaay06 yok is gereği sakal arada oluyor yanakları sonra kayboluyor beyaz tenli bir bebek anlam veremiyorum ciddi bisey olabilir mi bilemedim
Dorukbebeginannesi Ayse_gokce o konuda çok dikkat ediyorum aslında burnunu temizlediğim zaman serum fizyolojik mi yapıyor acaba diye düşündüm sonuçta tuzlu şırınga ile verdiğim zaman da ister istemez yanaklarına geliyor
Dorukbebeginannesi hunilimomm yani orta sıcaklıkta bu ikinci kez oluyor bi kaç gün sürüp geçiyor önemli bir şey değildir inşallah ilk bebeğim olduğu için biraz tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyaç duyuyorum teşekkür ederim 🙏🏻