Kızım resmen meme delisi. Sürekli emmek istiyor. Asla hayır demez . Sanahtan akşama kadar ağzında olsa hayır demez. Hatta yenidoğduğu zamanlarda çok bilmiş teyzeler sürekli bu çocuk aç sütün
yok mu senin
diyordu sinirimi bozuyorlardı. Sütüm var memeyi seviyor kızım diyordum. Bu defa ee o emmerken fışkırıyor mu sütün sanki aç bu diyip diyip beni delirtiyorlardı. Şu an 9 aylık beşiğinde uyutamıyorum. Beşiğe koyduğumu farkettiğinde çığlık kıyamet ağlıyor. Ben almıyorum babası kaldırıyor aka ağlaması hiç durmuyor . Nefesi kesilene kusana kadar ağlıyor. Ben alıp yanıma uzatıyorum emziyorum o şekilde susuyor. Memeyi ağzından çekince hemen sıkı sıkı tutunuyor. Beşikte olduğu zaman 40 dakika ya da 1 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Bende artık beşiğe koymuyorum eşimle ortamıza yatıyoruz ama yine uyuyamıyoruz. Uyurken Allah korusun ona zarar veririz diye. Bu defa eşimi salona gönderdik kanepede uyuyor. Kızım da benim yanımda . geceleri yine uyanır 3 4 defa emmek ister. Nasıl yapacam nasıl uzaklaştıracam bir fikrim yok ama aşırı yoruldum. Onun dışında gündüzleri de asla bırakmaz bir iş yapayım. Mutfağa gidip bir bardak su içine kadar bile ağlar. Bıktırdı resmen. Lavaboya bile gidemiyorum. Onu kapının önüne indiriyorum afedersiniz kapı açık işimi hallediyorum. Kapıyı kapatınca yine çığlık çığlığa ağlıyor