hiranur1234 Kızlar bebegim ilk doğduğunda sarıldıktan dolayı mamaya başladık bebelac kullandık ama kilo fazla almadı. Gaz çok yapmayan ve sağlıklı kilo aldıran mama öneriniz var mı? Bu arada anne sutude aliyo
Browni_61 hiranur1234 Anne sütü aliyosa suan nedn mama veriyosnz?Kac aylik suan?Yani kilo alsin die mama vermeyin bebeğe sütünüz yetiyosa kilo önemli degil saglikli olmasi önemli. Formül mamalar tabiki bebege göre ama anne sütü gbi değil hicbiri.Eger kilo icinse mamayı bırakın bence.
Ayssss1 hiranur1234 canım kilo almayan bebek mamayla da almıyor maalesef benim bebeğim meme mama şeklinde gidiyoruz kaç tane mama değiştirdim yinede kilo almıyor
Mom4565 hiranur1234 Doktor kilosuna iyi diyorsa eğer kilo aldirmaya uğraşmayın sağlıklı olsun kilolu degil
hiranur1234 Browni_61 sut yetmiş olsa kilo alırdı zaten . Sağlık ocağı ve doktor önerisi. Ama ben herseye rağmen emziriyorum.
Browni_61 hiranur1234 Her süt şakir şakır kilo aldirmaz.Bazi annenin sütü doyurur ama yavs kilo aldirir bazi anenin sutude guzl kilo aldirir.Bebegin kac aylik kac kilo?
3MelekAnnesi3 hiranur1234 sma bize iyi gelmişti ama tüm mamaları deneyen biri olarak o mama işi deneme yanılma ile oluyo bize iyi gelen size gelmez veya baskasına fayda saglamaz
Alparslaninannesii hiranur1234 kilosu bence gayet iyi canım benim sen daha da çok emzirmeye çalış zamanla alır kilo merak etme bizim bir tanıdığın bebeği 3 aydan sonra baya almaya başladı tamamen toparlandı 2 kilo doğmuştu bide haftasından erken doğmuştu sen üzme kendini asla sağlıklı olsun kilosu da olur İnşallah🙏🏼