Neslialp Merhaba canımlar , bizim oğlan 7 ay 20 günlük sabahları ne yaptıysam yumurta ve peynir tüketmiyor kusacak gibi oluyor her seferinde öneriniz var ise talibim 🤍🌸
Bebegimm1 Neslialp ben hic karisim yapmam yemeklerinde ama sadece yumurtayi pekmezle yediriyorum severek yiyor
123_azra Neslialp yumurta sarısı in içine 1 tk yogurt kat cokelek sundurmesı gbı oluyor bnde kızıma sadece o şekilde yedirebiliyorm
Sarikuzumalp Neslialp ilk başlarda oğlum da yemiyordu. Muzla karıştırıp veriyordum öyle yiyordu. Yumurtalı bir çok tarifi deneyebilirsiniz. Mesela 1 tane patatesi rendeleyip suyunu sıkın. İçine 1 yumurta 1 yemek kaşığı un koyup karıştırın. Tereyağ ile pişirin börek gibi oluyor yumuşacık. Öyle yiyebilir.
Bikuzuannesi Canım canım muzu ez içine yumurta at cirp teflon tavada pisir biz 3 uasindayiz hala o şekil yiyor yumurtayi
Neslialp Bebegimm1 bende haşlanmış yumurta avokado peynir bebe bisküvisi ( ev yapımı ) karıştırıp yediriyordum bi dönem güzel yedi ama şimdi yemiyor kitliyor ağzını 😃 ayrı ayrı da denedim yok yumurtayı alınca kusar gibi oluyor
Neslialp Bebegimm1 doktorumuz ayrı ayrı yedir demişti karıştırma diye de hep atıyor yerlere doymaz ki bu şekilde de
Irmakefe Ya kızlar benim kızımda 29 aylık kahvaltıda kesinlikle artık yumurta yemiyor bı buçuk yaşına kadar hep yedi şimdi kesinlikle yediremiyorum