Asel_sahra Kizim kendni cok ac birakiyor suan 6 saate yakındr mama içmiyor cok üzülüyorum doktor kilosuda az dedi dogum kilosuna göre oyle değildi mamayi ek gidayi cok severdi bir haftdr boyle yapiyo disleri geliyo ondanmi anlamadm
Bebek61 Asel_sahra bizde aynıyız dişlerden dolayı geçici bi süreç . kandıra kandıra yediriyorum biberon kabul etmiyor allahtan ek gıdamız var gece mama içiyor sadece gündüzleri çorba yemek vb
Alyaam Asel_sahra dis istahsizlk yeme reddi yapıyor benimde kızım 1 hafta sonra 8 aya gerçek 6 ayında çıkardı dişini hiç birsey ymek istmyrdu bütün günümü hersydn bir kaşık vereblkle ugrstm kilo kaybtmsn dye o dönemi anlatana kadar hersydn 1 çay kaşığı yedirsnz kardir
Asel_sahra senamiray napiyorumsa icmiyor oturup aglicam artk . Severk icerdi en son saat 7 de icmis mama yapip getirdm ama icmiyor uyuyo ek gida desen oda yok
Asel_sahra Bebek61 zorlamiyaym ek gida icin diyorum mama icsn bu dönem diyorum ama suan onuda içmiyor kac saat oldu ictigi yok uyuyo uyandirmasam sabaha kadar birsey olur mu acaba
Bebek61 Asel_sahra canım sana tavsiyrm evde arı mama bulundur bu aralar gece uykusuna yatırmadan önce ne kadar yedirelirsen yedir ne gidiyorsa kardır. sabaha kadar tok tutacak acıkmayacak. burada amaç acıksa yemiyor ya arı mama en azından acıktırmaz tok tutacak. şuanda bende ayağında sallayarak mama içirmeye çalış ee ee diyerek içer belki bide zaten çok acıkmış olsa ağlar uyuyamaz bağırır. gece sabaha kadar aç durmasın gunahtır ne olur ne olmaz yavruya
Aysimaaa Beş aylık benim bebeğim de öyle 5saat aç duruyor içmek istemiyor iştahli içtiği nadir görmedim hiç uyku arasında veriyorum ben biberon da değiştirdim acaba beğenmiyor mu diye doktor tavsiyesiyle suluk biberon aldık onunla veriyorum şuanda.
Asel_sahra Aysimaaa off cok zor yemeyen cocukta bu daha bebek die korkuyorum birsey olur allah korusun
Asel_sahra Alyaam kac gunde duzeldi peki ayni sekil biziz ya iki alt dis cikti suan köpek disler geliyor baya sismis yoruldum artk
Asel_sahra Alyaam onuda almiyo suan uyandrdim uykusunu kacirdm eline cingirak verdm 30 ml zor verebildm ne oldu cocuguma anlamadm ek gidayi da mamayida cok severdi :(
Alyaam Asel_sahra bizim alt 2 dis var sadece 10 gun sürdü o donem 8 ay olcak bizde üst dis yok daha ara ara isthi hepten gidiyor işi gücü brkp sadece yedrmye clsyrm
Alyaam Asel_sahra herobaby gece ve gündüz kaşık mamasidadene azar azar ver tok tutyoenazndn ben hepsini kullnyrm