Selintosh Gul_ bende yaptırdım ilk aşısını, ağızdan damla şeklinde veriliyor hiçbir yan etkisi olmadı ateş vs yapmadı
Deletedmom381 Gul_ canim yaptır geçen gün bir anne post açtı bebegi rota virüsüne yakalanmış yaptirmadigi için pişmandı. Boşuna düşünme.
Gul_ EmineMira çok kararsız kaldık bizde ama yaptırıcaz yeni çıkan bir aşı yapılasa bilir yapılmayada bilir gibi doktorlar seçenek bırakınca acaba ticari bir amaç mı var diye düşündük ama riske atmıcaz
DamlaKck EmineMira Biz bu sabah yaptıracağız. Dikkat etmemiz gereken şeyler var mı ve yan etkileri neler oldu sizde?
Sarelle Rabss bize de doktora danis 2 yada 3 doz dediler ama neye göre 2 doz 3 doz oluyor acaba ben 2. Ayda ilkini yaptırdım
BelisM Gul_ rotateq yani üç doz olan. Diğerine göre koruyuculuğu kanıtlanmış ve ilk çıktığı yıllara göre birçok doktorun geri dönüşlerden dolayı şuan daha çok tercih ettiği o.
BelisM Sarelle iki farklı firma biri iki doz diğeri üç doz uygulamayı uygun görmüş içeriğine göre. Siz hangisini yaptrdınız
Busrademiir Deletedmom381 Ya kaçıncı ayda yapılıyor benim kızım daha 2 aylık olmadı 10 günü falan var bende yaptıracağım doktor kontrolü zamanında soracağım inşallah unutmam ya
BelisM DamlaKck yan etkisi olmayan ağızdan yapılan bir aşı. İki çeşidi var iki doz ve üç doz olan seçme imkanınız varsa üç doz olanı tavsiye ederim yani rotateq