Mimozacicegim Halılarım çocuklardan dolayı çok kirleniyor kızlar. Alıp kullanıp memnun kalanınız var mı? Bide önerebileceğiniz bir site varsa sevinirim
pattisanne Mimozacicegim alezli yani su geçirmez olanlardan var yerinizde olsam ondan alırdım. Ben de almayı düşünüyorum da. Çocuk olunca sürekli bişeyler döküyor en azından su geçirmez
Burcu60 Mimozacicegim halı örtüsü polar olandan değilde savan şeklinde kullanıyorum makinede yıkanıyor çok kullanisli
Rabiaa42 Salon için kullanıyorum benimki pamukluydu makinada falan mis gibi yıkıyorum değiş değiş kullanırım diye bitane daha aldım oda kadife ben çok memnunum çocuklu olduğum için kusuyor bişey oluyor direk çıkarıp yıkıyorum
Eymeninannesi63 Mimozacicegim canım ben instagramdan Meryemce home sayfasından aldım iç kısmı halıya yapışıyor kolayca o şekilde süpürebiliyorsun memnun kaldım bak istersen sayfaya
bikerem Mimozacicegim 1 ay once aldim,muhteşem muhteşem muhteşem. Leke tutmuyor kaymiyor,singerli lastikli,makinada yikaniyir,ozel olcu dikiliyor
dml2703 Mimozacicegim annem almıştı bana ben çok ama çok memnunum halım tertemiz kalıyor hem halı örtüsünü makineye atıyorum yıkanıyor bir güzel tavsiye derim lastikli olması da güzel 🤗
bikerem Mimozacicegim bu arada su gecirmez. Ben atolyelerine bizzat gittim Ankara da. Instagram da meryemcee adli site