Sevvalboke Kızlar merhaba sütümü sağarak veriyorm emmiyor ama sagarkende farkettim ki çok soğuk yani böyle vermek hiç doğru olmaz ama göğüsten emseydi ? Sütün soğuklar dedikleri bumu yani anlam veremedim
Ebrugoktug08 Sevvalboke sağım yaptıktan sonra onu ısıtman gerek biberonu sıcak suyun içini koyup sağarken kaç dk geçiyor tabiki soğur herkesin öyle yani senin ki değil sadece ☺️
Kbragzl Sevvalboke arkadaş haklı sağdıktan sonra biberonu az sıcak suyun içinde beklet sütün ışısın öle ver
[silindi] Sevvalboke benimki sağınca sıcak geliyor belki sizin de öyle gelip sonradan oda ısısına ulaşıyordur?
PelinByrktr Sevvalboke benim de öyle göğsümden akarken elimi tutunca fark ettim sütün üşür dedikleri bu mu acaba 😅
Sevvalboke PelinByrktr bilmiyorum ki ben yenidoğan hemşiresiyim anneler sit verirken getirirler sıcak ama 😇
PelinByrktr Sevvalboke annem hep artist gibi geziyosun sütün üşür diyor ben de saçma buluyodum ama geçen gün fark ettim ki süt soğuk resmen bilemedim açıkçası 😬
Wonderm Sütünüz göğsünüzde vücut sıcaklığında olur sütünüz ancak siz hipotermiye(vücut sıcaklığının aşırı düşmesi) girerse soğur onun dışında mümkün değil. Benim şaşırdığım hemşireyim diyip bunu yazmanız üstüne sağlıkçısınız nasıl böyle düşünüyorsunuz
Wonderm Sevvalboke korkmayın sütünüz herzaman vücut sıcaklığınızda muhafaza ediliyor damlarken bile soğur ki zaten mesela benimde aktığı zaman karnıma soğuk olarak damlıyor korkmayın bunu bir hekim olarak söylüyorum:)
Sevvalboke Wonderm Cok Tesekkur ettim. AnnELik ÇokBaşka ne kadar bilirsek bilelim bir kenara bırakıyoruz bazen 😇😇