Ney1235 Esra ezmecinin kitaplarını okuyan var mı. Kendi adıma cevaplayayım ben okuyorum ama ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum bazı yerleri evlilere hitap etmiyor. Öyle olunca okuyasın gelmiyor.
umutcumunannesi Ney1235 Selin karacehennem tavsiye ederim ben yıllardır dinlerim çok faydası olduğunu düşünüyorum
whitechocolatemocha Ney1235 canım hepsini aldım yeni başladım süt lekesini tavsiye ederim güzel ve sürükleyici
1Anne1ogul Ney1235 YouTube de videosunu izlemiştim..iki kelimeyi bı araya getiremiyor. Onun kitabını alsam nolur dedim 😓 arkadaşımda çok basit bir dille bilindik şeyleri yazmış dedi. Sadece instgram populeritisi bence
Mommy_ Ney1235 Ya bir tek ben mi bu kadinin aşırı abartıldığını düşünüyorum acaba.🙄 Bana göre aşırı yetersiz ve akademik başarısı.olmayan birisi de. Sosyal medya balonu olduğunu düşünüyorum. Posta kötü enerjimi birakmaya gelmiştim. Saldım gidiyorum 😂😂
Kereminannesiii Mommy_ aynı şeyleri düşünen tek kişi değilmişim demek ki 😅 çok saçma geliyor bana anlattığı yaptırdığı şeyler. Birde o kadar emin ki sevgilin,kocan geri dönecek değişecek falan.